Zamówienia hurtowe i paletowe przyjmujemy 24h
na adres e-mail: biuro@stil.pl
Czas realizacji zamówień - od 3 do 7 dni roboczych.
Klientów indywidualnych zapraszamy
do zakupów online
Pozostałe
Coco Belge
Wytłoki orzecha kokosowego. Przyśpieszają przemianę materii
i opróżnianie przewodu pokarmowego, wzmagając apetyt.
Do wszystkich zanęt gruntowych. Do 10% objętości zanęty.
Coprah Melasse
Naturalny dodatek smakowo-zapachowy do najlepszych zanęt leszczowych.
Powszechnie stosowany przez producentów europejskich. Pożądany też
do zanęt karpiowych i płociowych. 10 -25% objętości.
Słodzik Wędkarski
Znakomity dodatek do dosładzania zanęt i glin wędkarskich.
Można stosować do różnych przynęt: pelletów, kulek, ciast czy ziaren.
Dodawać 2-3 łyżeczki na 1 kg suchej mieszanki. Dokładnie wymieszać
przed dodaniem wody.
Konopie mielone - prażone
Pobudzają do żerowania, skuteczne w każdych warunkach, do zanęt
najwyższej jakości. Do 15% suchej mieszanki.
Konopie ziarno
Do samodzielnego sporządzenia. Aby przygotować ziarno na przynętę,
należy namoczyć je wcześniej przez około 12 godzin, następnie gotować
do miękkości na bardzo małym ogniu. W razie wyparowania nadmiaru wody,
uzupełnić wrzątkiem. Po ugotowaniu odcedzić i przelać ciepłą wodą.
Wytłoki orzecha kokosowego. Przyśpieszają przemianę materii
i opróżnianie przewodu pokarmowego, wzmagając apetyt.
Do wszystkich zanęt gruntowych. Do 10% objętości zanęty.
Coprah Melasse
Naturalny dodatek smakowo-zapachowy do najlepszych zanęt leszczowych.
Powszechnie stosowany przez producentów europejskich. Pożądany też
do zanęt karpiowych i płociowych. 10 -25% objętości.
Słodzik Wędkarski
Znakomity dodatek do dosładzania zanęt i glin wędkarskich.
Można stosować do różnych przynęt: pelletów, kulek, ciast czy ziaren.
Dodawać 2-3 łyżeczki na 1 kg suchej mieszanki. Dokładnie wymieszać
przed dodaniem wody.
Konopie mielone - prażone
Pobudzają do żerowania, skuteczne w każdych warunkach, do zanęt
najwyższej jakości. Do 15% suchej mieszanki.
Konopie ziarno
Do samodzielnego sporządzenia. Aby przygotować ziarno na przynętę,
należy namoczyć je wcześniej przez około 12 godzin, następnie gotować
do miękkości na bardzo małym ogniu. W razie wyparowania nadmiaru wody,
uzupełnić wrzątkiem. Po ugotowaniu odcedzić i przelać ciepłą wodą.